HUOLESTUTTAAKO maailman tila? Mihin satavuotias Suomi on matkalla? Pohditko mitä Suomi voi tehdä koulutuksen, työllisyyden, ilmastonmuutoksen sekä muiden globaalien kriisien ratkaisemiseksi? Miten voimme vaikuttaa asioihin paikallisesti Karkkilassa?

HELLITÄ hetkeksi joulukiireesi ja tule puhumaan Pekalle Karkkilan Pohjanpirtille. Kysyä voit niin politiikasta kuin elämästä yleensäkin. Onko sinulla jokin ilonaihe, jonka haluaisit jakaa?

VIHREIDEN presidenttiehdokas Pekka Haavisto vierailee Karkkilassa sunnuntaina 17. joulukuuta 2017 ja vastaa yleisön kysymyksiin klo 14 – 15 Pohjanpirtillä tapahtumassa, joka on otsikoitu ”Puhu Pekalle”.

PEKKA tutustuu kanssamme ruukkimuseo Senkkaan, ja on tavattavissa Pohjanpirtillä klo 14.00 -15.00. Pohjanpirtillä on Karkkilan Vihreiden väkeä koko iltapäivän, joten voit piipahtaa glögille ja rupattelemaan milloin tahansa 12.30 -15.30 välillä.

JOULUTORILTA on paikalle vain muutama askel.

HALUATKO varmistaa, että pääset puhumaan Pekalle? Ilmoittaudu puhujaksi tai lähetä kysymyksesi jo etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@karkkilanvihreat.fi.

TILAISUUDEN juontaa Tiina Hentunen-Vanninen.