Karkkilalainen päätoimittaja ja kustantaja Heikki Savola on Vihreiden ehdokas ensi kevään eduskuntavaaleissa. Vihreiden Uudenmaan piirin ehdokkaaksi valitsema Savola ei ole aiemmin toiminut politiikassa näkyvästi. – Sen verran olen kuitenkin asioiden taustalla toiminut, että kunnallispolitiikkaan minua on pyydetty vuosien varrella kaikkiaan kuudesta eri puolueesta. Olen kieltäytynyt joka kerta, mutta nyt tarjous tuli toisenlaiseen ehdokkuuteen, joka tässä elämän- ja maailmantilanteessa on kiinnostava ja mahdollinen, hän kertoo.

Heikki Savolan tukiryhmän kokoaminen on käynnissä. Heikki Savola on mm. Karkkilan Kehittämisyhdistyksen puheenjohtaja ja Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särön hallituksen jäsen. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Töölö-Seuran puheenjohtajana ja Helsingin Yrittäjien Pestaamo-työllistämishankkeen johtoryhmän jäsenenä.