Karkkilan kesäinen rompetori saa nyt myös rinnalleen Karkkilan talvi rompetorin! Ruukkimiljöön Högforssin mahtava vanha konepajahalli palvelee rompetorin keskuspaikkana lauantaina 2.2.2019 klo. 9-15.

Karkkilan Vihreät myy rompetorilla hienoakin hienompia retrotavaroita kellareidensa kätköistä. Tilaisuuden tuotot ohjataan lyhentämättömänä Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys ry:lle. Kuvassa muutama myyntiin tuleva tuote. Voit tuoda paikan päälle myös ruokalahjoituksia tai vaikkapa kissanhiekkaa (koirat ja kissat). Voit tutustua yhdistyksen toimintaan täältä: http://lantinenuusimaa.sey.fi/

Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.

Paikalle pääsee helposti kauempaakin esim. bussilla, sillä Karkkilan linja-autoasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Myös parkkitilaa lähistöllä riittävästi. Koko rompetori on jo lähes varattu, joten myyjiä paikalla todella runsaasti ja mahtavia löytöjä odotettavissa.

Tervetuloa!