Heikki Savola Karkkilasta on ehdolla eduskuntaan.

Antaapa Heikin itsensä kertoa hieman itsestään:

Olen Heikki Savola, karkkilalainen toimittaja ja kulttuurialan yrittäjä, kustantaja, kirjakauppias, ja luovan kirjoittamisen opettaja.

Pyrin kansanedustajaksi, koska perustulon, yrittäjyyden, kulttuurin ja ympäristön puolesta ei mielestäni puhuta eikä varsinkaan tehdä tarpeeksi. Kun minulle tarjottiin ehdokkuutta viime syksynä, päätin etten enää tuumaile että jonkun pitäisi tehdä jotain, vaan minä teen ja vaikutan asioihin – ja siihen Suomen eduskunta on tässä maassa paras paikka.

Vahva sosiaali- ja ympäristöpolitiikka on parasta politiikkaa. Hyvä sosiaaliturva pitää huolta kaikista ihmisistä kaikissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Suomeen tarvitaan perustulo, joka yhdistää sosiaaliturvan, työelämän ja verotuksen kannustavaksi kokonaisuudeksi.

Työelämää tulee kehittää joustavammaksi ja tasa-arvoisemmaksi. Niille, jotka eivät pärjää tai eivät halua olla mukana kovassa urakilpailussa, on löydettävä sopiva tapa työllistyä. Työllistäviä ja innovatiivisia yrittäjiä on tuettava ja kannustettava työllistämään ja kehittämään toimintaansa.

Suomen paras valtti on koulutus ja sivistys. Kummastakin on tullut yhtä uhanalainen kuin puhtaasta luonnosta.

Opinpolku alkaa varhaiskasvatuksesta ja sen tulee jatkua läpi koko elämän. Peruskoulun, toisen asteen ja korkeakoulutuksen lisäksi on muistettava kehittää vapaan sivistystyön toimintaakin: kansalais- ja työväenopistoja.

Koulutettu Suomi pärjää, jos pidämme siitä huolta. Parasta perusturvaa on ilmaston, luonnon ja ympäristön suojelu. Kun ne voivat hyvin, on ihmiselläkin mahdollisuus voida hyvin.