Vihreiden vaalitapahtumassa sunnuntaina 7.4. alkaen klo. 10.00 kaasuauto ja linnunpönttötalkoot

Vihreiden kaasuauto vierailee Karkkilassa osoitteessa Huhdintie 10-12 (K-kaupan ja Valurin edessä olevalla aukiolla) sunnuntaina 7.4. klo. 10.00 – 12.00. Kaasuauto on paitsi ekologinen valinta, myös taloudellinen.
Tule tutustumaan ja juttelemaan aiheesta lisää.

Tule myös tekemään suuri teko karkkilalaisen luonnon ja lintujen hyväksi ja kasaa oma linnunpönttö. Pönttölaudat on valmiiksi sahattu ja reiät porattu, joten voit tulla perheen pienempienkin kanssa talkoisiin, vain naulat puuttuvat pöntöistä. Vasaroita, nauloja ja käytännön apua löytyy paikanpäältä. Pönttötalkoot jatkuvat klo. 14.00 asti tai niin kauan kuin materiaalia riittää. Pönttömateriaaleja riittää n. 50 pönttöön. Pöntön voi viedä joko mukanaan tai sen voi jättää paikan päälle, josta se siirretään sopivaan paikkaan luontoon.

Menossa mukana myös Karkkilan Vihreiden oma ehdokas Heikki Savola (433) sekä Leni Pispala, Tuuli Hirvilammi, ja Saara Huhmarniemi.

Lapsille ilmapalloja ja Vihreitä karkkeja

Tervetuloa juttelemaan ajankohtaisista asioista Vihreiden teltalle klo 10-14 välillä!