Tervetuloa Karkkilan Vihreiden pikkujoulujuhliin sunnuntaina 8.12. alkaen klo. 14.00 Pakariin (Fagerkullan museoalue, Vanha Fagerkullantie.)

Ohjelmassa on mukavan yhdessäolon lisäksi mm. kaunein joululaulu äänestys, joulupiparien koristelua ja jouluinen jumppa joulutonttumme vetämänä. Lisäksi luvassa pienimuotoiset jouluhenkiset arpajaiset.

Tarjolla on myös joulutorttuja, pipareita ja glögiä.

Tilaisuus sopii hyvin kaikenikäisille, on avoin kaikille puolueväriin katsomatta ja on maksuton.

Klo.16.00 jälkeen tilaisuus jatkuu teemalla: ”Karkkilan ajankohtaiset luonto- ja ympäristöasiat.” Teemana erityisesti meneillään olevat kaava-asiat, kuten Vattola II kaavaluonnos ja Karkkilan kaupungin uusi metsänhoitosuunnitelma.

Voit osallistua kumpaankin osuuteen tai vaan toiseen.

Tervetuloa!

Terveisin Karkkilan Vihreät Ry