Karkkilan Vihreiden uusi hallitus aloitti vuodenvaihteessa toimintansa syyskokouksessa valitun puheenjohtajan Tiina Hentunen-Vannisen johdolla.

Karkkilan Vihreiden hallituksessa on kolme pienyrittäjää kulttuurin, hyvinvoinnin ja kaupan alalta. Lisäksi mukana on osaajia sosiaali- ja terveydenhuollon, kansainvälisen kiertotalouden, IT-alan sekä koulutuksen ja kasvatuksen alalta. Mukana myös aktiivisia eläkeläisiä.

Hallitukseen kuuluvat sihteerinä Päivi Leppänen, varapuheenjohtajana Heikki Savola ja jäseninä Jaana Ilmonen, Laila Salonius, Kristo Halme, Jukka-Pekka Lehtinen, Martti Sarva ja Timo Hongell. Timo toimii myös yhdistyksen taloudenhoitajana.

Kevään 2021 kuntavaalitiimin ensimmäinen kokoontuminen on 21.4. klo. 18.00 kevätkokouksen jälkeen. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan hieman myöhemmin. Tervetuloa mukaan kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

Uusien jäsenien lisäksi olemme aloittaneet myös kuntavaaliehdokkaiden etsinnän, eli jos kotikuntasi asiat ovat lähellä sydäntäsi, niin tervetuloa mukaan vaikuttamaan💚 Lisätietoa: Tiina Hentunen-Vanninen sähköposti: tiinahen@gmail.com.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.